Centrul universitar Pitești al Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București deschide noul an la Pitești Arena

Anul 2023 a marcat un moment foarte important pentru dezvoltarea comunității noastre, dar și pentru întreg mediul academic din sud-estul Europei: înființarea celei mai mari instituții de învățământ superior din România, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București. Astfel, prin fuziunea cu Universitatea din Pitești, ne continuăm misiunea începută în urmă cu 205 ani, aceea de a face lumea mai bună prin știință și tehnologie, de a construi un nou model de universitate și centru de cercetare.

Această misiune nu ar fi posibilă fără entuziasmul, potențialul și curiozitatea viitoarelor generații de specialiști. Cu o nouă denumire și o comunitate extinsă – de peste 40.000 de studenți și 2.000 de cadre didactice – deschidem anul universitar 2023 – 2024, cu bucurie și entuziasm, primind în comunitatea POLTEHNICA București o nouă generație de studenți. Astăzi, când universitățile au, mai mult ca oricând, rolul de a pregăti oameni care să modeleze viitorul, nu doar să reacționeze la acesta, ne mândrim cu faptul că oferim studenților noștri atât cunoștințe, cât și sprijin în tot ceea ce întreprind, încredere și viziune. De aceea, absolvenții noștri excelează oriunde în lume, indiferent de industria în care activează” anunță Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București printr-un comunicat semnat de rectorul Mihnea Costoiu și prorectorul coordonator al Centrului Universitar Pitești, Dumitru Chirleșan.

Astfel, Ceremonia oficială de deschidere a noului an universitar 2023 – 2024 se va desfășura azi, 3 octombrie, începând cu ora 10:00, la Pitești Arena, Str. Basarabiei, nr. 35.

Dorim să arătăm unei noi generații de studenți, că doar împreună, prin eforturi susținute și investiții constante în educație și tehnologie, putem construi o lume mai bună pentru noi și pentru generațiile viitoare” se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.