Centrul de Recuperare Medicală KINETO PROMEDICA LIFE: dr. Casandra Munteanu – consultații de Neurologie pediatrică

Centrul de Recuperare Medicală KINETO PROMEDICA LIFE: Dacă ești în căutarea unui neurolog pediatru competent, în centrul nostru puteți primi consultații și sfaturi utile în rezolvarea problemelor medicale cu care vă confruntați de la doamna doctor Casandra-Maria Munteanu, medic specialist cu experiență de peste 10 ani.
👉Informații și programări la telefon 0770.903.081 sau la sediul din Pitești, Strada Frații Golești 2, demisol.
👉Neurologia pediatrică este specializarea care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor sistemului nervos central și periferic și ale sistemului muscular. Orice afecțiune legată de creier sau de sistemul nervos la copii intră sub competența neurologului pediatru.
🩺Evaluarea neurologică periodică a copiilor născuți prematur, precum și a tuturor nou-născuților cu risc de dezvoltare a sechelelor neurologice, având ca scop depistarea și tratarea precoce a oricărei afectări a sistemului nervos, este absolut obligatorie pentru a oferi unui copil cele mai bune șanse la o viață normală.
📌Un neurolog pediatru tratează majoritatea afecțiunilor legate de sistemul nervos, de la sugari și copii mici până la adolescenți, fiind instruit pentru a răspunde nevoilor unice ale unui copil, inclusiv afecțiunile specifice vârstei.
🩺Acesta tratează afecțiuni neurologice cum ar fi migrenele, tulburările de coordonare, epilepsia, paralizia cerebrală, precum și afecțiuni complexe sau rare, cum ar fi leziuni cerebrale traumatice, tulburări metabolice și afecțiuni neurologice degenerative.
📌Gama de afecțiuni este extinsă și poate include distrofia musculară și alte boli musculare, sindromul Tourette și tulburări de neuro-dezvoltare, precum și alte boli rare.
📌Unele afecțiuni pot fi genetice sau congenitale, în timp ce, în alte cazuri, acestea pot fi rezultatul unei traume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.