Duminica trecută, sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au luat cu asalt
Centrul Comercial Piteşti Retail Park (Auchan Bradu) pentru a lua parte la cel mai frumos carnaval organizat pentru cei mici: Carnavalul Fastrackids.

Surprizele pregătite celor mici de organizatori au fost şi ele la mare înălţime, copiii simţindu-se ca într-o lume de poveste, mai ales că au fost însoţiţi tot timpul de Moş Crăciun.

Cum luna decembrie este „luna surprizelor” la Centrul Comercial Piteşti Retail Park (Auchan Bradu) sunteţi aşteptaţi cu toţii la evenimentele ce vor marca acest final de an, astfel:

Pe 20 decembrie, de la ora 17.00, are loc „Concertul de colinde”, lângă brad (zona Maciu Piciu).

Un superb teatru de păpuşi „Minunea Crăciunului” va avea loc pe 20 şi 22 decembrie, cu începere de la ora 12.00.

Pe 21 şi 23 decembrie, Centrul Comercial Piteşti Retail Park (Auchan Bradu) v-a pregătit, cu începere de la ora 17.00, teatrul de păpuşi „Poveste de Crăciun”.

În plus, Moş Crăciun va fi în permanenţă în incinta Centrului Comercial Piteşti Retail Park, zilnic în perioada 13-24 decembrie, lângă bradul instalat în zona Maciu Piciu.

Pentru amintiri de neuitat, copiii pot face poze atât cu Moş Crăciun cât şi cu îndrăgitele personaje: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kity, Spiderman, Superman. Micuţii care vor putea recita o poezie vor primi dulciuri din partea Moşului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI