Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul de Rusalii

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează ziua de 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, ca zi liberă la nivel național, iar Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare își întrerup activitatea în această zi.

Programul Centrelor de Relații cu Clienții CEZ Vânzare

Conform reglementărilor în vigoare, Centrele de Relații cu Clienții CEZ își întrerup activitatea în data de 13 iunie 2022.

Începând cu data de 13 iunie 2022, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Alexandria, Băilești, Câmpulung, Caracal, Craiova, Curtea de Argeș, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, iar pentru Centrele din Iași și Timișoara programul de funcționare este 09:00 – 17:00.

În tot acest timp specialiștii CEZ Vânzare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute:

Chatul cu un consultant CEZ Vânzare – chatul online, implementat de furnizor pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi se găsesc aici.

Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

Alte canale de comunicare:

Completarea formularului de contact accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari2-form

Numărul de fax: 0248 524 834

Prin corespondenţă scrisă la adresa: Strada Depozitelor, nr. 2, Târgu Jiu, județul Gorj.

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa CEZ Vânzare recomandă clienților săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Clienții, accesând secțiunea dedicată https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/

Cum se efectuează o programare?

Accesați pagina https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/

Completați numele, prenumele, adresa de mail;

Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Clienții în care doriți să ajungeți precum și demersul pentru care efectuați vizita;

Alegeți data și intervalul orar pentru programare;

Înregistrați programarea.

Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere!
Divizia Oameni și Brand CEZ România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.