Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare, închise între 26 aprilie și 1 mai

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 26 aprilie – 01 mai 2019, reluându-și activitatea în data de 2 mai 2019. Reglementările în vigoare în domeniul muncii, prezintă zilele de 26 și 29 aprilie, Vinerea Mare și a doua zi a sărbătorii Pascale, zile libere la nivel național. Pentru salariații din Centrele de Relații cu Clienții, CEZ Vânzare acordă zi liberă și pe data de 30 aprilie (a treia zi a sărbătorii Pascale). Totodată, ziua de 1 mai, Ziua Muncii, este zi liberă la nivel național.

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vanzare
Conform reglementarilor in vigoare, Centrele de Relatii cu Clientii CEZ isi intrerup activitatea in perioada 26 aprilie – 01 mai 2019. Incepand cu data de 02 mai 2019 insa, programul de functionare va fi reluat corespunzator programului normal din zilele lucratoare, respectiv 08:30 – 16:30, in cazul Centrelor de Relatii cu Clientii din municipiile – resedinta de judet: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu.

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vanzare din localitatile Timisoara, Iasi, Curtea de Arges, Caracal, Orsova, Videle, Corabia, Dragasani, Horezu, Rosiorii de Vede, Bailesti, Campulung, Filiasi, Bechet, Vanju Mare, Baia de Arama, Calimanesti si Resita isi vor relua activitatea dupa zilele libere nationale, conform programului de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.