Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, activitatea va fi reluata în data de 02 decembrie

Conform reglementărilor în vigoare în domeniul muncii, data de 30 noiembrie, ziua sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei, precum şi data de 01 decembrie – Ziua Naţională a României sunt declarate sărbători naţionale şi zile libere la nivel naţional.

Din acest motiv, Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ nu vor avea program de lucru în zilele de luni 30 noiembrie, respectiv marţi 01 decembrie 2015.
Începând cu data de 02 decembrie, programul de funcţionare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:00 – 16:00 sau 08:00 – 17:00, în cazul Centrelor de Relaţii cu Clienţii din municipiile – reşedinţă de judeţ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu.

Menționăm că în zilele de 30 noiembrie si 01 decembrie nu au fost planificate întreruperi programate pentru executarea de lucrări de investiții sau mentenanță. Totodată, CEZ Distribuție a suplimentat numărul de ture de servire operativă pentru această perioadă, în vederea asigurării continuităţii în alimentarea cu energie electrică și pentru intervenția rapidă în caz de avarii.

Pentru orice informaţii legate de serviciile CEZ, clienţii pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apelurile efectuate din reţeaua naţională, disponibilă NON STOP pentru a semnala orice tip de întrerupere accidentală în alimentarea cu energie electrică, iar pentru informaţii comerciale, zilnic în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Departamentul Relaţii Publice, Brand şi Marketing CEZ România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here