Celebrul chirurg Lascăr, naşul nepoatei lui Ivănescu

În urmă cu două săptămâni, în mare taină faţă de restul lumii şi de presa locală, magnatul Nicolae Ivănescu de la „Silva Group” şi-a botezat prima nepoţică, fiica fiului său, Cătălin. Petrecerea a avut loc într-un cerc restrâns, la Restaurantul „Muntenia”, ce îi aparţine lui Ivănescu, având  invitaţi de seamă, numai oameni unul şi unul! Începând, evident, cu naşul, nimeni altul decât celebrul chirurg plastician Ioan Lascăr, cunoscut acum nu doar datorită calităţilor sale excepţionale de medic, ci şi din cauza implicării în scandalul tentativei de sinucidere a fostului premier Adrian Năstase.

Ioan Lascăr este şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, a făcut peste 40.000 de operaţii, iar pe lista sa de aşteptare mai ai loc abia în 2020! Este considerat un specialist de talie mondială în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă şi are la activ câteva premiere mondiale în acest domeniu, inclusiv operarea celei mai mari tumori din lume.
Deşi nu au profesii asemănătoare, profesorul Lascăr şi omul de afaceri Nicolae Ivănescu au, totuşi, ceva comun: o pasiune specială – vânătoarea. Ioan Lascăr a recunoscut de multe ori în interviurile sale că merge la vânătoare de câteva ori pe an, iar Ivănescu este, la rându-i, cunoscut ca pasionat vânător, dar şi proprietar al unor terenuri bogate în faună şi chiar preşedintele unei asociaţii de vânătoare private, din care face parte, se pare, şi actualul naş al nepoţelei sale.
Un alt invitat de seamă la botezul nepoatei lui Ivănescu a fost şi Nicolae Văcăroiu, un alt vechi prieten al patronului de la „Silva Group”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.