Celebrul actor american, Leonardo DiCaprio, despre bazinul râului Argeş: „O zonă ameninţată de defrişările ilegale”

Actorul american Leonardo DiCaprio a postat o fotografie pe contul său al unei rețele de socializare în care mai mulți voluntari Greenpeace adună gunoaiele din pădurile din România. În descrierea imaginii, cunoscutul actor american a explicat că bazinul râul Argeș este o zonă amenințată de defrișările ilegale și că Guvernul României trebuie să protejeze, din punct de vedere legal, pădurea.

„Voluntarii Greenpeace strâng gunoaie în pădurile din România, lângă lacul Vidraru, în bazinul hidrografic al râului Argeş – o zonă ameninţată de exploatarea forestieră ilegală şi distrugerea pădurii. Luna trecută, voluntari Greenpeace din 11 ţări (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Finlanda, Slovacia, Slovenia şi Elveţia) au început să carteze una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul României să o protejeze din punct de vedere legal”, a scris actorul american pe contul său de Instagram.

Imaginea şi textul au primit 214.000 de aprecieri şi peste 1.000 de comentarii. Actorul american Leonardo DiCaprio, un susţinător înfocat al cauzelor ecologiste, militează de mulţi ani pentru protejarea planetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here