Alina Badea, celebra blondă siliconată din Argeș, recidivează! În acest weekend, blonda a fost prinsă din nou beată, de data aceasta de jandarmii argeșeni, în zona Târgului Săptămânal din comuna Bradu. În timpul misiunii în Târg, jandarmii au observat un autoturism marca Volkswagen oprind în poarta de acces. Din autoturismul oprit au coborât două persoane de sex feminin şi o persoană de sex masculin. Jandarmii au observat că una dintre cele două persoane de sex feminin, Alina Badea, se afla în stare avansată de ebrietate, aceasta fiind sprijinită de către cealaltă persoană de sex feminin care a lăsat-o pe un scaun amplasat la una dintre terasele din incinta târgului, după care a încercat să plece.

În timpul legitimării, din cauza stării de sănătate a persoanei respective, jandarmii au solicitat intervenţia ambulanţei prin serviciul 112. Până la sosirea ambulanţei, blondei i-a fost acordat primul ajutor de către jandarmi. Persoana a fost verificată în bazele de date specifice rezultând că pe numele său este emisă o Ordonanţă privind Controlul Judiciar, prin care s-a instituit obligaţia de a nu părăsi comuna Albota pe perioada 21.08.2017-19.10.2017.

În urma solicitării 112, personalul medical ajuns la faţa locului a preluat-o pe tânăra aflată în stare de ebrietate şi au dus-o la Spitalul Judeţean Argeş. În urma activităţilor întreprinse de către jandarmi, a fost anunţat organul de cercetare penală din cadrul Secţiei Rurale Nr. 2 Poliţie Albota urmând a se lua măsurile conform normelor în vigoare.

Reamintim că blonda nu este la prima abatere. În septembrie, anul trecut, aceasta a căzut lată pe trotuar, în Pitești și a fost luată și dusă direct la dezalcoolizare. În august, anul acesta, Alina Badea a furat o mașină și a gonit beată 100 de km pe autostradă, motiv pentru care se afla și sub control judiciar. Citește aici mai multe universulargesean.ro

Comments

comments