Plin de informații inedite, Catalogul Ancheta merită citit, în primul rând, pentru ”nominalizările de Oscar”, la secțiunea ”Cel mai puternic om din Argeș”. De departe, cea mai tare nominalizare vine din partea patronului Vinalcool din Argeș, Marian Drăgușin. Acesta s-a votat singur ca fiind ”Cel mai puternic om din mediul privat”.

O altă nominalizare surpriză vine din partea Florentinei Grigoraș, manager Andralex Project Company, al cărei răspuns a fost scurt, la obiect și deloc surprinzător: ”Constantin Nicolescu a fost și va rămâne cel mai puternic om al Argeșului”.

”Pentru că Dumnezeu este în toate, nominalizarea mea pentru categoria Mediul Public este ÎPS Calinic”, este părerea fostului președinte CJ Argeș, Dorin Mărășoiu. Deci… cu Domnul înainte!

Trecut la cele veșnice încă din 1927, Ion I. C. Brătianu este cel mai puternic argeșean în 2017 în opinia avocatului liberal Narcis Sofianu.

Surpriza nominalizărilor vine din partea lui Adrian Moisescu, fostul director al PDL de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea. PDL-ist cu acte în regulă, Adiță crede că ”cel mai puternic argeșean din mediul public-politic este domnul… deputat Mircea Drăghici, pentru că, de facto, din umbră, domnia sa conduce PSD Argeș și toate deciziile, vizavi de județul Argeș sunt girate de domnia sa…”.

Cum era de așteptat, ”pentru că a avut bunul simț și nu s-a votat singur”, pentru deputatul Andrei Gerea ”Cel mai puternic om din Argeș” este colega sa de partid, Simona Brătulescu, vicepreședinte CJ Argeș.

Și primarul Piteștiului a avut nominalizări surpriză. Nu a dat votul pentru președintele Dan Manu așa cum a făcut majoritatea primarilor, ci i-a nominalizat ca ”fiind puternici” pe senatorul Șerban Valeca și pe Cristian Gentea.

Chiar dacă nu se mai află printre noi, Constantin Stroe a fost declarat post-mortem ”Cel mai puternic om al județului Argeș” de primarul de la Poiana Lacului, Ion Dumitrache.

Comments

comments