Luna cadourilor se apropie cu paşi repezi şi aduce cu ea şi spiritul  Crăciunului în sufletele oamenilor. La VIVO! Piteşti, sărbătorile de iarnă sunt  despre bucuria de a dărui şi despre dorinţa de a fi mai buni, mai generoşi şi mai  fericiţi. Anul acesta, cadoul tău de Crăciun te aşteaptă la VIVO! Piteşti şi tot aici găseşti cele mai frumoase daruri pentru cei dragi.

Weekend-ul acesta sunteţi invitaţi la VIVO! Piteşti unde anotimpul cadourilor  vine mai repede, cu multe bucurii pentru cei mici și pentru cei mari. Sâmbătă, 26  noiembrie, de la ora 19:00, la VIVO! Piteşti are loc evenimentul care marchează  începutul iernii: aprinderea luminilor de Crăciun. Raluka este invitatul special al  serii şi promite că va face un super spectacol alături de band-ul ei.

Raluka aprinde luminile de Crăciun

Fascinantele decorațiuni de Crăciun, desprinse parcă din basme, și un super  concert Raluka vor contura atmosfera de sărbătoare în acest sfârşit de săptămâna la  VIVO! Piteşti. Tradiția continuă ca în fiecare an când, la sfârșitul lunii noiembrie,  centrul comercial se transformă într-un tărâm de poveste ce aduce magia  sărbătorilor în sufletele clineților săi. O feerie de culori și un spectacol de lumini  abia așteaptă să fie dezvăluite piteștenilor, iar cei mici, dar și adulții se vor putea  bucura de prezența personajelor de poveste din standurile cu decorațiuni.

mall-raluka

La parterul mall-ului va fi amplasat un decor de mărimi impresionante,  intitulat “Atelierul cadourilor lui Moş Crăciun”・care va cuprinde o construcție  spectaculoasă unde copiii vor putea admira ajutoarele Moşului în acţiune. Spiriduşii  vor lua forma unor şoricei care îl vor ajuta pe Moş Crăciun să citească scrisorile cu  dorinţe pe care le primeşte de la cei mici, să aleagă şi să ambaleze cadourile  copiilor, ca mai apoi să le împartă în seara de Ajun.

Nici anul acesta nu vor lipsi din peisajul iernatic Calea Lactee și steluțele cu  figurine de pluș, iar familiile se vor putea urca în sania Moşului trasă de reni,  element creat în marime naturală, numai bun pentru o fotografie care să vă rămână  amintire.

VIVO! Piteşti oferă în dar clienţilor săi, în fiecare prag de iarnă, un  superconcert cu unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti. Sâmbătă, începând cu ora  19.00, este rândul Ralukăi să urce pe scenă și să aprindă luminile de Crăciun alături  VIVO! PITEŞTI  de fanii săi, oferindu-le piteștenilor un recital special cu cele mai îndrăgite hituri ale sale.

Şi pentru că ştie că adori să faci surprize celor dragi, VIVO! Piteşti ţi-a  pregătit de sărbători o campanie de vânzări în care îţi dublează cumpărăturile  pentru ca tu să le poţi face cât mai multe cadouri persoanelor importante din viaţa ta.

VIVO! Piteşti dă startul sezonului cadourilor în campania „De Sărbători îţi  dublăm  cumpărăturile”, care se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 23  decembrie 2016, răsplătindu-şi astfel clienţii fideli cu premii atractive: în fiecare zi  unui câştigător norocos i se va dubla valoarea cumpărăturilor, prin vochere cadou  în limita a 1000 de lei. Piteștenii care cumpără în valoare de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, pot merge la Biroul de Informații aflat la parterul centrului  comercial unde vor completa un talon de participare la campanie. În perioada 27  noiembrie – 23 decembrie, în fiecare zi va avea loc câte o extragere a unui  câștigător care va primi din partea centrului comercial vouchere de cumpărături în  valoare de până la 1000 de lei în magazinele participante la campanie, în funcţie de  valoarea cumpărăturilor pe care le-a făcut în VIVO! Piteşti. Voucherele cadou vor
putea fi folosite în magazinele participante la campanie: Gatta, BSB, Kenvelo, Lee  Cooper, Timeout, Tom Tailor, Alb si Negru, Benvenuti, Yves Rocher, C&A,  Enika, Fanylux, Plusoptic, Kultho, Kendra, Splend’€Or, B&B Collection, Musse,  Otter, ALDO, Deichmann, Subway, Motivi, Kallia, Kids Mania, Strike Mania,  Bigotti, Catali, Xpress, KFC, Steilmann, Da si Nu, Roka Top Design, Dinoland,  Mondex, Rinascenti, La Femme si Poema. Mai multe detalii şi regulamentul
campaniei pot fi găsite pe www.pitesti-mall.com.

Sărbătorile încep cu o zi de mega reduceri

În plus, cei care aleg să-și petreacă weekend-ul în VIVO! Piteşti vor  beneficia de reduceri la o mulţime de magazine. Piteştenii au încă un motiv de  bucurie, pentru că centrul comercial va organiza Black Friday și vineri, 27 noiembrie. Clienţii sunt aşteptaţi să profite de reduceri în magazinele lor preferate, putând afla mai multe detalii despre promoțiile speciale pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti și pe site.

Şi asta nu e tot! O nouă atracţie îi aşteaptă pe piteşteni la centrul comercial,  având acum ocazia să îşi demonstreze talentul la patinaj sau oportunitatea să înveţe  să patineze. Amatorii acestui splendid sport de iarnă pot păşi pe gheaţa celui mai  modern patinoar din Piteşti, deschis în fiecare zi din cursul săptămânii între orele  12.00 –€ 22.00, iar în weekend şi în zilele de sărbătoare de la 10.00 la 22.00. Preţul  unui bilet de intrare este de 15 lei.

Duminica este dedicată copiilor la VIVO! Piteşti

Copiii sunt invitați și duminica aceasta, de la ora 16.00, să se bucure de un spectacol de teatru captivant intitulat “Căsuţa din pădure”. Cei mici, cât și adulții, vor confecționa felicitări de  Ziua Națională la atelierele de creație.

Din noiembrie, Piteşti Mall devine VIVO!

Întoarcem încă o filă din povestea  noastră. Suntem tot noi, acelaşi centru comercial din inima ta şi a oraşului Piteşti, dar cu un alt nume. VIVO! Piteşti înseamnă experienţe de shopping deosebite pentru întreaga familie, concepte inovatoare, evenimente şi expoziţii, o destinaţie de petrecere a timpului liber.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea  pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia,  Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include  managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și  myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce  cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.
Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile  afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu  extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul  nostru la www.cbre.ro.

Comments

comments