Primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, binecunoscut pentru  “aroganţele” sale, este la fel de bine ştiut şi pentru reuşitele sale în ale gospodăririi localităţii. Spre exemplu, a reuşit să facă cu bani puţini şi muncă voluntară, în timp ce în alte locuri s-au cheltuit adevărate averi pentru aşa ceva, un dispensar nou nouţ. Băbana a fost printre primele localităţi unde a început castrarea şi microciparea câinilor CU stăpân, pentru a stopa înmulţirea necontrolată şi apariţia de animale fără stăpân pe uliţe. Mai nou, s-a înrolat în proiectul celor de la ADI SERVSAL Argeş referitor la colectarea separată a deşeurilor reciclabile şi, în fiecare lună, colindă comuna pe ATV, cu portavocea, pentru a îndemna oamenii să scoată la poartă sacii adunaţi.

Dar pentru ca astfel de iniţiative să devină cu adevărat un stil de viaţă civilizat, echilibrat, cu respect faţă de mediu, animale şi concetăţeni, s-a gândit să permanentizeze aplicarea lor şi să stimuleze oamenii printr-un concurs! Va premia cei mai gospodari locuitori ai comunei, cu sume… substanţiale după cum a promis. Şi a anunţat, evident, şi pe contul oficial de Facebook al primăriei.

CONCURS: Incepand de astazi, pana pe data de 15.07.2017, declansez un concurs intitulat “SI TU POTI FI GOSPODAR”, iar cei clasati in primii 50 vor primi premii substantiale obtinute din sponsorizari, chiar de ziua localitatii!!

Conditii participare:
1. sa aiba locuinta pe raza localitatii noastre
2. sa aiba impozitul si taxele platite la zi
3. sa se implice in campania de selectare gunoiului menajer
4. sa respecte programul de ardere deseuri
5. sa prezinte situatia compostului oferit gratuit de primarie.
6. sa aiba cainii cipati (se face gratuit de catre primarie)

Urez succes tuturor celor care vor anunta si vecinii despre acest concurs!
START.”€ a scris Bebe Ivan pe Facebook..

Comments

comments

DISTRIBUIȚI