Cei mai buni sportivi din Mioveni, premiaţi de autorităţile locale

În cadrul unui eveniment festiv, organizat la Centrul Cultural, Clubul Sportiv Mioveni și-a premiat cei mai buni sportivi, care s-au remarcat în cadrul competițiilor naționale și internaționale din acest an, prin rezultate deosebite, care au adus clubului și orașului faimă și respect.

Titlul de „Sportivul Anului” în cadrul CS Mioveni a fost obținut de pugilistul Marius Dumitru – campion național la box, categoria 75 kg, iar titlul pentru cea mai bună echipă din cadrul CS Mioveni a fost acordat echipei de tenis de masă, campioană națională en-titre, ajunsă în sferturile de finală a Cupei ETTU și calificată la Campionatul Mondial de tenis de masă.

Distincții și diplome au primit și alți sportvi de la secțiile de judo, box și tenis de masă, care s-au remarcat în anul competițional 2017, precum și antrenorii lor.

La finalul festivității, toate grupele de copii și juniori din cadrul secției de fotbal a CS Mioveni, precum și copiii celorlalte secții au primit câte un pachet cu dulciuri de la Moș Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.