Cea mai puternică organizație a PSD Argeș și-a reconfirmat liderul, primarul Cristian Gentea

Sâmbătă, 25 februarie, au avut loc alegeri interne la PSD Pitești. Primarul Cristian Gentea, cel care conduce organizaţia de 13 ani, a fost ales în unanimitate pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei municipale.

PSD Pitești înseamnă echipă, dezvoltare, dăruire și oameni valoroși, iar sâmbătă s-a confirmat din nou acest lucru. O administrație locală puternică, condusă de un primar de top, Cristian Gentea.

În orasul investițiilor, așa cum i se spune mai nou Piteștiului, puterea și valoarea organizației municipale este dată de membri acesteia, oameni cu vastă experiență care și-au dat mâna cu tinerii dornici de muncă și implicare, împreună având un scop comun, dezvoltarea comunității în care trăiesc!

„Vă mulțumesc pentru încrederea învestită în noul meu mandat de Președinte al Partidului Social-Democrat filiala Pitești!

Răspunderea mea ca lider va fi, și de acum înainte, aceea de a cataliza inteligența și maturitatea politică dobândite împreună, în folosul cetățenilor.

Sunt determinat să continui în echipă să susținem cu toată puterea proiectele social-democrate, să răspundem cu soluții viabile și reformatoare așteptărilor sociale în aceste vremuri dificile.

Partidul Social-Democrat este cea mai puternică forță politică din România, ne asumăm și onorăm această realitate cu bună-credință!

Așa să ne ajute Dumnezeu! a declarat primarul Cristian Gentea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here