Anul acesta s-au împlinit 596 de ani de atestare documentară a oraşului Topoloveni. Cu această ocazie, edilul şef al oraşului, Gheorghiţă Boţârcă, a organizat mai multe manifestări pentru a celebra evenimentul. Luni, 19 iunie, în ultima zi de sărbătoare a oraşului, pe scena de la Casa de Cultură „Preot Ion Ionescu”, primarul Gheorghiţă Boţârcă a premiat cuplurile care au împlinit 5o de ani de căsătorie neîntreruptă, dar şi elevii olimpici ai Topoloveniului la diverse categorii, precum: olimpiade şcolare, concursuri şcolare, activităţi extraşcolare: olimpiada de geografie, handbal. Alături de primarul Boţârcă au fost prezenţi şi Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mânzână, vicepreşedintele CJ Argeş şi prefectul Emilian Dragnea.

Luând cuvântul în deschiderea evenimentului de luni, Gheorghiţă Boţârcă a spus cea mai frumoasă declaraţie a unui primar pentru locuitorii săi: „Am fost întrebat de ce nu am adus la Zilele oraşului vedete, aşa cum au fost în alte localităţi. Păi, răspunsul meu este foarte simplu! Nu am adus vedete, pentru că vedetele suntem noi, aici! Am alături atât de mulţi copii şi tineri care ne-au reprezentat oraşul în întreaga ţară, care ne-au făcut mândri şi vreau să le mulţumesc! Aici, noi suntem vedetele!”, a declarat primarul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă.

Ciclul de manifestări organizate de Casa de Cultură „Preot Ion Ionescu”:
– 15 iunie – serbarea Liceului Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni
– 16 iunie – serbarea Liceului Tehnologic Topoloveni
– 17 iunie – „Topoloveni Summer Tour” – ediţia a III-a
– 18 iunie – Concert Filarmonica Piteşti
– 19 iunie – turneu de şah; premiere – 50 de ani de căsătorie; elevi olimpici Liceul „Ion Mihalache” Topoloveni; Serbare Casa de Cultură „Preot Ion Ionescu” Topoloveni: dans popular, dans modern, dans sportiv, cando, chitară.

Comments

comments