Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, împreună cu vicepreşedintele Constantin Polexe, au susţinut o ultima conferință de presă.

Cel de al doilea vicepreşedinte, Dorin Mărăşoiu, a lipsit motivat medical, din cauza unei probleme acute la genunchi.
Cei doi reprezentanţi ai actualei conduceri a CJ au făcut un scurt rezumat al mandatul pe care tocmai îl încheie şi şi-au dezvăluit o parte din planurile de viitor.
Florin Tecău a declarat că îşi asumă toate neîmplinirile şi proiectele pe care le lasă neterminate, menţionând că una dintre cauzele pentru care se întâmplă acest lucru este faptul că a prins o perioadă dificilă, în care a trebuit să răspundă de foarte multe probleme preluate din vechile mandate. De asemenea, acesta s-a plâns că a moștenit o echipă dezbinată, care își pierduse încrederea, scopul său fiind să-i reunească și să-i aducă la un nivel normal.
În ce priveşte viitorul, Tecău, care a fost ales, de pe ultimul loc eligibil, consilier judeţean, a declarat că, după 20 de ani de politică activă, va încerca să liniştească această parte a carierei sale. În schimb, va continua să îşi desfăşoare susţinut activitatea la Universitatea din Piteşti, unde predă de ceva ani şi unde, după cum a declarat, se simte cel mai bine.
De partea sa, vicele Polexe, care la acest moment este indepedent, se gândeşte serios în ce parte a politicii va continua şi chiar are de gând să se apuce de scris, dat fiind că are multe de spus! El nu a candidat la aceste alegeri pentru nici o funcţie, fiind astfel, în prezent, în afara politicii. 

Comments

comments