Ce vor face foştii conducători de la CJ. Tecău se retrage la Universitate, Polexe vrea să se apuce de scris!

924 views

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, împreună cu vicepreşedintele Constantin Polexe, au susţinut o ultima conferință de presă.

Cel de al doilea vicepreşedinte, Dorin Mărăşoiu, a lipsit motivat medical, din cauza unei probleme acute la genunchi.
Cei doi reprezentanţi ai actualei conduceri a CJ au făcut un scurt rezumat al mandatul pe care tocmai îl încheie şi şi-au dezvăluit o parte din planurile de viitor.
Florin Tecău a declarat că îşi asumă toate neîmplinirile şi proiectele pe care le lasă neterminate, menţionând că una dintre cauzele pentru care se întâmplă acest lucru este faptul că a prins o perioadă dificilă, în care a trebuit să răspundă de foarte multe probleme preluate din vechile mandate. De asemenea, acesta s-a plâns că a moștenit o echipă dezbinată, care își pierduse încrederea, scopul său fiind să-i reunească și să-i aducă la un nivel normal.
În ce priveşte viitorul, Tecău, care a fost ales, de pe ultimul loc eligibil, consilier judeţean, a declarat că, după 20 de ani de politică activă, va încerca să liniştească această parte a carierei sale. În schimb, va continua să îşi desfăşoare susţinut activitatea la Universitatea din Piteşti, unde predă de ceva ani şi unde, după cum a declarat, se simte cel mai bine.
De partea sa, vicele Polexe, care la acest moment este indepedent, se gândeşte serios în ce parte a politicii va continua şi chiar are de gând să se apuce de scris, dat fiind că are multe de spus! El nu a candidat la aceste alegeri pentru nici o funcţie, fiind astfel, în prezent, în afara politicii. 

Comments

comments