Ce tunsori se poartă în noul sezon? Hair-stylistul Valentin Sandu vă spune care sunt tendinţele

0
680

Daca in articolul trecut am abordat tunsori mai simple si mai usor de aranjat,ca si tendinte pentru sezonul de toamna 2015, de aceasta data aducem in discutie tunsori mai complexe cu un grad mai mare de dificultate, atat in realizare, dar si in mentinerea acestora.

Hair-stylistul Valentin Sandu ne spune care sunt tunsorile ce se poartă în noul sezon. Drept urmare am dat curs abordarii in hair-style si am tapetat:

Tunsoarea retro
În sezonul  vară 2015, la modă este stilul retro – tipul eroului de la Hollywood din anii 50. O tunsoare scurtă cu breton oferă imaginile unice ale dandy-ului din anii 50. Elvis Presley este o influenţă perfectă în acest sen. Pe cat de veche pare tunsoarea pe atat de actualitate este si in sezonul de toamna al acestui an si criticii  in materie de hair-style considera ca si 2016 va fi unul ce va aborda acest stil ca si altele dealtfel,ca o prelungire a lui 2015.

Tunsoarea Creative
Tunsoarea Creative este inspirată tot din anii 50 şi presupune ca o cantitate mare de păr să atârne pe frunte, sau într-un coc format în vârful capului; mjoritatea dintre noi considerandu-o si tunsoarea gen samurai.

Tunsoarea asimetrică
La modă sunt şi tunsori asimetrice scurte cu breton. Consultați-vă cu un hairstylist, ca să ştii cum să aranjezi corect părul și cât de mult să-l laşi să crească, în așa fel încât să fie confortabil pentru activitatile de zi cu zi. Astfel de tunsori sunt potrivite mai ales pentru formele ascuţite ale feţei, alungite și ovale, pentru că tunsoarea oferă un aspect dramatic.

Tunsoarea Bob
Clasicul Bob scurt, până la nivelul urechii sau puțin mai jos, este o tendință a modei plină de farmec pentru barbaţii cu încredere în sine și fermecători. Tunsoarea arată deosebit de bine pe tinerii slabi, cu păr des.
Cu toate astea, se poate dovedi destul de incomodă pentru o zi de birou, deşi este foarte la modă. Mai confortabil de purtat ar fi o tunsoare cu breton drept, ajungând până la nivelul ochilor. Și, în cele din urmă, absolut confortabilă este tunsoarea cu breton care ajunge la mijlocul frunții.

Tunsori cu volum
Multi barbati se intreaba cum pot sa obtina mai multa miscare in parul lor. Exista mai multe modalitati sa obtii o tunsoare in valuri, desi o mare parte din reusita depinde de cat de drept ai parul, de fapt.Important este ca trebuie creat cat mai mult volum si pentru asta avem nevoie de produse de stiling ,multa indemanare si ceva rabdare sa cream un astfel de stil,dar rezultatul este pe masura. Acest gen de coafura se preteaza barbatilor mai minion ,cu fata usor alungita dar si cu un aer usor libertin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here