Ce transmite primarul Piteștiului, Cristian Gentea, după victoria CS Mioveni

CS Mioveni a câştigat primul meci din actuala stagiune a Ligii 1 de fotbal. Echipa argeșeană a obținut o victorie de senzație la scorul de 2-1. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a ținut să-i felicite pe cei de la CS Mioveni pentru victoria obținută, în special pe primarul Georgescu și antrenorul Pelici. De asemenea, edilul transmite și un mesaj de avertizare pentru cei de la FC Argeș: ”Treziți-vă, până nu e prea târziu!”.

Iată mesajul primarului Gentea:Deși, probabil nicio persoană din Mioveni nu mă va crede, după „ieșirea” d-lui primar Georgescu, eu spun și acum că județul Argeș nu poate susține două echipe de fotbal în Liga 1.

Nu am spus niciodată că echipa județului nostru nu trebuie să fie formată pe scheletul celor de la Mioveni! Tocmai de aceea, vreau să felicit, sincer, jucătorii, conducătorii celor de la Mioveni pentru jocul, dar mai ales, pentru rezultatul din seara asta cu Sepsi!
Credeți-mă, însă, că fără ambiția extraordinară a primarului Georgescu, totul ar fi în zadar! Bravo, vouă!

Cu jucători refuzați de noi, cu salarii incomparabile cu ale FC Argeș, cu prime minore față de cele oferite de noi, dar cu un antrenor, Pelici, care dovedește că nu este doar „un bun cunoscător al Ligii 2”. Bravo, Pelici! Bravo, Georgescu!

Am un singur mesaj pentru jucătorii/antrenorii/conducătorii FC Argeș: treziți-vă, până nu e prea târziu!

Vă asigur că vor urma zile foarte grele pentru voi, dacă nu veți conștientiza eforturile, trecutul și dorința piteștenilor de a reveni unde am fost pe vremea lui Dobrin!
Sunteți în stare de asta, mergem împreună înainte! Nu, plecați cu toții și nu ne mai amărâți!

Am prea multă treaba în Pitești și vreau să-i mulțumesc pe cât mai mulți dintre piteșteni, încât mă opresc, în ceea ce privește fotbalul, la avertismentul de mai sus!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here