Pacienții internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești primesc hrană gătită în bucătăria unității sanitare. ”Meniul este variat, în funcție de nevoile pacienților, în concordanță cu tratamentul administrat și, evident, recomandările medicilor”, transmite conducerea spitalului.

Costul unui meniu zilnic este raportat la suma aprobată printr-o hotărâre la nivel național privind norma de hrană pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice.
Lista cu meniurile este afișată, zilnic, pe site-ul unității, unde vor fi postate imagini cu hrana gătită pentru bolnavii tratați în cadrul instituției. ”Precizăm că, uneori, felurile de mâncare primite de pacienți diferă față de cele din lista afișată, motivul fiind gradul de perisabilitate al anumitor produse”, mai precizează conducerea spitalului.

Vezi aici meniul pentru această săptămână pentru bolnavii internați în cadrul SJUP:
https://www.sjupitesti.ro/…/394-meniu-saptamana-19-07…

Comments

comments