Ce mai vinde Fiscul argeşean: mărţişoare, fier vechi şi potcoave. Pentru cai, nu pentru noroc!

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) încearcă să valorifice bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, prin intermediul unor licitaţii.

Printre obiecte scoase la vânzare se găsesc şi unele cel puţin insolite: tablouri și cărți poștale cu Arsenie Boca, carpete, coarne de cerb sau o bâtă ciobănească.

AJFP Argeş are acum disponibile 2.100 de deșeuri de fier, adică „枡chivalentul a 12 căruțe”・ precizează instituția. 0,6 lei costă kilogramul. Tot spre vânzare sunt anunţate mai multe seturi de potcoave pentru cai (15 lei/setul), cinci căpestre pentru cai, din sfoară (10 lei/bucata) şi mărțișoare cu prețuri pornind de la 0,50 de lei.

AJFP Alba are de vânzare o „枌âtă ciobănească în lungime de 1,3 metri, prevăzută cu măciucă și inel metalic, folosită”・ la preţul de 3 lei şi șase bucăți de „枋oarne de cerb, diferite mărimi, din care trei rupte”・ la prețul de 25 de lei.

La fiscul bucureştean se găsesc 500 de carpete, al căror preț pornește de la 8,76 lei/bucata iar la Hunedoara – tablouri, cărți poștale și magneți cu chipul lui Arsenie Boca. AJFP Sibiu vinde un suvenir cu „Cina cea de taină” la prețul de 8 lei. Mai multe administraţii financiare au pe stoc lumânări și candele, cu prețuri pornind de la 1 leu/bucata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here