Ce le prevede zodiacul chinezesc liderilor de la CJ Argeş, Cocoşului Tecău şi Maimuţei Mărăşoiu

876 views

Conform zodiacului chinezesc, în 2016, preşedintelui CJ, Florin Tecău, nu prea îi place să îşi petreacă timpul liber alături de familie. În cel priveşte pe vicepreşedintele Mărăşoiu „este greu de găsit un an mai favorabil pentru un nativ din zodia Maimuţei”.

Spre deosebire de Zodiacul European, care este împărţit în 12 luni, Zodiacul Chinezesc este împărţit în 12 ani. Zodiacul chinezesc are la bază calendarul chinezesc, datele anilor chinezeşti, fiind, astfel, diferite în fiecare an. Fiecare an chinezesc este numit după un animal: şobolan, bou, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, oaie, maimuţă, cocoş, câine şi porc.

Anul 2016 este anul semnul Maimuţei de Foc, o zodie care stimulează creativitatea şi pune în prim plan calităţile nativilor, încurajând evoluţia, iar intrarea în această perioadă se sărbătoreşte pe 8 februarie. Energia acestei zodii ne stimulează creativitatea, puterea de a fi noi înşine, forţa afirmării (nu neapărat în carieră) şi da strălucire calităţilor care ne definesc, ne încurajează să ne emancipăm, să evoluăm.

Potrivit acestui zodiac chinezesc, la conducerea Consiliului Judeţean Argeş se află acum un Cocoş – preşedintele Florin Tecău, născut în 1957, şi o Maimuţă – vicepreşedintele Dorin Mărăşoiu, născut pe 10 decembrie 1968. Iată care sunt previziunile din anul Maimuţei pentru cei doi lideri de la judeţ.   

Florin Tecău – Cocoş în anul Maimuţei de foc 2016

Pentru Cocoş, anul Maimuţei tinde să fie unul bogat în evenimente şi oportunităţi, dar care necesită o evaluare atentă a implicaţiilor. Este un an alert, cu evenimente într-o succesiune imprevizibilă, ce îl iau prin surprindere pe Cocoş, dar intuiţia să proverbiala îl poate ajută să ia deciziile corecte în timp util.

Planul profesional este plin de provocări şi de speranţe. Nu prea există stabilitate şi predictibilitate în acest domeniu, iar problemele cu care se confruntă nu sunt de rutină şi au nevoie de atenţie şi răspunsuri rapide. Ar putea să se gândească totuşi că acestea reprezintă tot atâtea oportunităţi de a acumula experienţă şi de a se face remarcaţi. Sunt solicitaţi pe multiple planuri, dar ar fi o greşeală să îşi risipească forţele încercând să se împartă peste tot.

Vor fi evaluaţi după felul în care îşi îndeplinesc sarcinile lor directe; ar fi bine să se concentreze asupra acestora. Financiar, este un an în general favorabil Cocoşului. Rezolvarea ineditelor sarcini şi probleme de la locul de muncă îl poate ajută să îşi sporească veniturile în mod corespunzător. Cocoşului nu prea îi place să îşi petreacă timpul liber alături de familie, dar ar trebui să nu neglijeze relaţiile cu cei dragi.

Dorin Mărăşoiu – Maimuţă în anul Maimuţei de foc 2016

Este greu de găsit un an mai favorabil pentru un nativ din zodia Maimuţei. Este un an în care îi apăr şanse şi oportunităţi multiple, în direcţii diverse. Tot ce are de făcut este să fie activ şi să aibă mintea limpede pentru a face o selecţie atentă a acestora. Din punct de vedere fizic, se simte mai energic, gata să purceadă la un nou drum, plin de promisiuni. Nativul Maimuţă se simte optimist, încrezător în forţele sale, iar acest lucru îl face să îşi dorească o poziţie profesională mai înaltă, iar superiorii remarcă acest lucru. Şansele profesionale sunt însoţite şi de o creştere a veniturilor. În personal, acest an este unul marcant. Persoanele extrovertite reuşesc cu îşi lărgească cercul prietenilor şi al cunoştinţelor. Acum întâlnesc oameni care se dovedesc potriviţi pentru dorinţele lor. Se fac remarcate prin calitatea ideilor proiectelor lor, dar şi prin optimismul spiritul lor de corectitudine. Cei care nu sunt într-o relaţie îşi întâlni un partener potrivit, iar cei aflaţi într-o relaţie vor dori să o oficializeze. În 2016, Maimuţele sunt pline de vitalitate.

Comments

comments