Vineri, cu o zi înainte de 25 martie, IJP Argeş a sărbătorit Ziua Poliţiei printr-o manifestare la care au fost înaintaţi în grad o parte dintre lucrătorii inspectoratului şi o paradă a tehnicii de intervenţie, pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa Vasile Milea.
Invitat la eveniment, Dumitru Chirleşan, rectorul Universităţii din Piteşti s-a declarat impresionat de… poliţistele IJP Argeş.  A şi comentat acest lucru pe Facebook.

„€Dupa particiarea mea la Ziua Poliţiei Romane, la invitatia d-lui Chestor Ispir, nu pot decat sa fac o marturisire: la ce doamne si domnisoare politiste avem in Arges, ma si mir ca numarul de contraventii si infractiuni tot scade. Ca doar vazandu-le iti vine sa zici: recunosc tot, si ceea ce nu am facut…!!!

Acum intr-o nota ceva mai serioasa, ii felicit pe toti cei care stau de paza la baza democratiei (si asa, fragile…) a Romaniei…! La Multi Ani, dragilor si dragelor. Sa fiti iubiti de cine vreti voi, dar mai cu prisosinta de noi, cei care dormim linistiti, multumita voua.

PS: Daca binevoieste, o rog pe cea mai tare politista din RO, sa posteze poza care a facut-o cu mine, ieri. Doar asa, ca sa ma dau si eu mare…!!!

Va pup cu drag pe toti…” a scris Dumitru Chirleşan pe contul său de socializare.

Comments

comments