Ce document au ascuns politicienii români în ultimii 25 de ani? Bulf, preşedinte PMP Argeş: De ce îl urăsc pe Iliescu? Vă prezint dovada

Americanii au vrut Moldova lângă România! În 28 Iunie 1991 Senatul SUA a emis rezoluţia 148, prin care hotărăşte că Guvernul SUA trebuie să susţină eforturile Moldovei de negociere a reunificării României cu Moldova. Documentul dovedeşte că în 1991 exista pe plan internaţional un orizont de aşteptare şi recunoaştere a Reunirii Moldovei cu România.

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a citit documentul şi susţine că Rezoluţia emisă de Senatul SUA în 1991 este un document de o importanţă politică excepţională. „ Rezoluţia nr. 148 a Senatului SUA este un document de o importanţă politică excepţională şi trebuie să stea la baza oricăror negocieri viitoare pentru realizarea Reunirii Moldovei cu România. Bineînţeles, Ion Iliescu ar trebui considerat un tradător deoarece este mai mult decât evident că acesta a ratat probabil în mod intenţionat Reunirea Moldovei cu România în 1991. Şi este clar că nu a reprezentat interesele poporului român. Care i-au fost însă interesele?”, ne-a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Fostul ambasador al României la Chişinău, Aurel Preda, afirmă că Mircea Snegur a trimis de două ori delegaţi la Bucureşti pentru a negocia cu Ion Iliescu Reunirea Modovei cu România, cerând o funcţie de vicepreşedinte al României pentru Snegur, însă partea română a refuzat, dezvăluie Marius Diaconescu în Adevărul.

Astfel, un lucru este cert: România a ratat în 1991 o şansă uriaşă pentru Reunificarea ţării.

„Deşi au existat premise favorabile Reunirii pe plan internaţional, ea nu a avut loc. De ce? Cel puţin un răspuns este cert: Ion Iliescu, preşedintele României în 1991, avea relaţii prea strânse cu Moscova şi a trădat interesul naţional al României. Sigur Ion Iliescu cunoştea Rezoluţia Senatului SUA din 28 Iunie 1991. De ce nu a exploatat-o în interesul naţional?

Istoria îl va judeca pe Ion Iliescu ca trădătorul care a ratat Reunirea Moldovei cu România în 1991. Ion Iliescu nu a reprezentat interesele poporului român în 1991! Rezoluţia nr. 148 a Senatului SUA este un document de o importanţă politică excepţională şi trebuie să stea la baza oricăror negocieri viitoare pentru realizarea Reunirii Moldovei cu România”, potrivit nasul.tv.

Citiți aici documentul ascuns opiniei publice de politicienii din România şi Moldova și observați cu atenție motivele!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here