Ce a decis PSD Argeş în scandalul „Dragnea -Firea”

PSD Argeş s-a reunit ieri în şedinţă la Goleşti pentru a decide cum va vota în reuniunea de azi. Din comunicatul oficial al partidului nu reiese însă clar în ce fel vor vota reprezentaţii judeţului în Comitetul Executiv Naţional. Surse din interior susţin că, dat fiind că ieri nu s-a ajuns la o înţelegere fermă, Şerban Valeca are libertatea de a vota în funcţie de ce se va întâmpla şi cum va fi „valul” la Bucureşti.

REZOLUŢIA COMITETULUI EXECUTIV AL PSD ARGEŞ

„Cu majoritatea voturilor celor prezenți, CEx – PSD Arges, întrunit în data de 20.09.2018, susţine ca necesare următoarele: menţinerea unităţii partidului şi îndeplinirea programului de guvernare în baza căruia PSD a câștigat alegerile și votul majoritar al argeşenilor.

De asemenea, CEx al PSD Argeş solicită eliminarea disputelor interne și continuarea guvernării conform programului aprobat de majoritatea românilor, program realizat în mare măsură, până în acest moment.

Totodată, CEx al PSD Argeş solicită în mod expres următoarele:

– deschiderea spre dialog a conducerii partidului;

– profesionalizarea comunicarii partidului;

-impulsionarea activităţii guvernamentale printr-o remaniere substanţială.

Menţionăm faptul că unitatea partidului reprezintă totodată şi o responsabilitate naţională faţă de provocările momentului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.