CC crema – inovație în industria frumuseții

0
206

Pentru a îmbunătăți vizual aspectul tenului, nu este necesară aplicarea unui fond intens de ten. CC crema este o opțiune modernă, mai ușoară și eficientă. Pe lângă un nivel înalt de mascare a imperfecțiunilor, produsul are proprietăți hidratante și de îngrijire.

CC crema este un remediu cosmetic multifuncțional, ușor de aplicat, cu textură imperceptibilă și rezultat instantaneu. Formula conține suficiente componente hidratante și vitamine. Pigmenții și microparticulele reflectă luminozitatea tenului, uniformizează vizual pielea, conferindu-i strălucire. Cremele CC conțin o componentă de protecție solară împotriva efectelor nocive ale razelor. De obicei, nivelul SPF este suficient de ridicat pentru a înlocui o cremă cu protecție solară separată.

Cremele CC https://makeup.ro/categorys/181109/ au fost concepute în Asia, după succesul colosal al cremelor BB. Prima versiune a fost lansată la începutul anilor 2010, de către una dintre companiile de cosmetice din Singapore. Tendința a fost rapid preluată de către cele mai mari branduri de frumusețe. Astăzi, remediul este preferat de către persoanele cu probleme specifice ale pielii.

Beneficiile cremei CC
În primul rând, acest produs conține mai multe componente îngrijitoare, cu o textură mai ușoară și mai lichidă, mai ușor de amestecat. Sunt ideale pentru pielea grasă, deoarece au un finisaj ușor pudrat. Se adaptează bine la nuanța pielii, grație microparticulelor speciale de pigmenți colorați și celor reflectorizante.

Crema CC https://makeup.ro/categorys/181109/ pentru tenul gras, uscat sau cu probleme, are la bază ingrediente absorbante, pentru a asigura o durabilitate maximă. Pentru tenul mixt sunt recomandate compoziții pe bază de ulei de arbore de ceai și extract de aloe.
Optează pentru ingrediente active hidratante – extracte de boabe, acid lactic, care vor combate apariția petelor pigmentare. Pentru pielea uscată în exces există un truc simplu, dar foarte util. Amestecă o cantitate potrivită de cremă CC cu puțină cremă hidratantă.
Tenul normal nu este la fel de pretențios, de aceea poți alege orice produs. Extractele de aloe și portocale, lapte și acid glicolic vor fi excelente pentru îngrijirea zilnică.

Cum alegi nuanța potrivită?
Una dintre problemele des întâlnite este alegerea corectă a nuanței. În cazul cremei CC, acest lucru este foarte ușor. Adesea, linia conține una, două, maximum trei nuanțe care sunt suficiente. Aplică puțin produs pe zona maxilarului și asigură-te că nuanța se potrivește. Unul dintre cele mai mari beneficii este faptul că produsul are capacitatea de a se adapta oricărei nuanțe a pielii, fără a părea prea închis, sau prea deschis.
Pentru un aspect natural și impecabil, începe aplicarea de la zona nasului, obraji, frunte și apoi bărbie. Marea popularitate a cremei CC se datorează faptului că textura ușoară permite aplicarea cu degetele. Cu toate acestea, poate fi aplicată în orice mod: cu o perie, degete sau un burete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here