Cazuri de infectare cu noul coronavirus la Penitenciarul Mioveni, în rândul personalului administrativ

Cazuri de infectare cu noul coronavirus la Penitenciarul Mioveni, în rândul personalului administrativ. „Vă informăm că, în intervalul 06.11.2020 – 07.11.2020, au fost înregistrate 5 cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov-2 în rândul personalului Penitenciarului Mioveni. Dintre cei 5 polițiști de penitenciare, 4 își exercitau atribuțiile în sectorul administrativ, iar unul in sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție” a anunțat conducerea Peniteciarului Mioveni.

Verificările efectuate constant pe linie medicală nu au relevat existența unor simptome specifice COVID – 19 la nivelul populației carcerale.

Administrația Penitenciarului Mioveni aplică îndrumările Direcției de Sănătate Publică Argeș și promovează conduita de prevenție stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgență, continuând implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate și triajul epidemiologic al polițiștilor de penitenciare, atât la intrarea, cât și la ieșirea din serviciu, conform planificărilor.

În prezent se efectuează ancheta epidemiologică, activitatea penitenciarului desfășurându-se în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here