Caz șocant în Argeș! Și-a violat nepoata minoră! În trecut, bărbatul și-a omorât concubina

Caz șocant în Argeș! Și-a violat nepoata minoră! În trecut, bărbatul și-a omorât concubina. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracțiunii de viol şi au reţinut miercuri, 23 octombrie, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în decembrie 2017, acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu nepoata sa minoră, care atunci avea 13 ani, fără consimțământul acesteia.

Fapta a fost descoperită abia după doi ani. Tatăl fetei a început să o suspecteze că nu mai este virgină, și abia acum minora a spus adevărul despre unchiul său. În 2017, unchiul acesteia a luat-o la Piteşti cu maşina, ademenind-o că îi cumpără un cadou. A obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi a dus-o înapoi acasă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Tatăl adolescentei s-a dus la Poliţie şi l-a reclamat pe fratele său.

Bărbatul este recidivist. Acesta şi-a ucis concubina în urmă cu mulţi ani și a făcut 11 ani de închisoare. În anul 2012 a fost eliberat condiţionat, având un termen de reabilitare de 7 ani. A comis violul în timpul termenului de reabilitare.

Între timp, violatorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here