CAVALERII MESEI OLTENEȘTI, o culegere de poveştiri umoristice, va fi lansată vineri la Biblioteca Judeţeană, sub semnătura ZAPA STRIT

2,078 views

Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” Argeş organizează – vineri, 4 august, ora 15.00, în Sala de Conferințe – lansarea volumului CAVALERII MESEI OLTENEȘTI (proză scurtă umoristică), autoare – ZAPA STRIT.

Invitat special – medicul dermatolog, membru al Asociației Mondiale a Medicilor-Scriitori și al Uniunii Scriitorilor din România, VIOREL PĂTRAȘCU.

ZĂPĂ STRIT, semnătura autoarei, este un cuvânt compus, care care vine de la ZĂPĂCIT şi STREET (stradă), un fel de “strada zăpăcită/ei” dat fiind că acolo se petrec cele mai multe dintre povestirile care stârnesc hohote de râs pe care le puteţi descoperi în carte. În spatele lui se ascunde Adriana Jinga, cunoscută pe vremuri ca una dintre cele mai sensibile jurnaliste argeşene, acum purtător de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Argeş.

CAVALERII MESEI OLTENEȘTI este cel de al doilea volum realizat de Adriana, după “Dau totul pentru un secret” ce a văzut lumina tiparului anul trecut. Volumul este o culegere de povestiri, unele deja publicate pe blogul autoarei, sub denumirea “Povești oltenești”.

Cu siguranţă însă, veţi râde la fel de mult citind cartea şi dacă s-a întâlmplat să le mai fi citit odată şi pe blog!

Comments

comments