DraxlmaierDräxlmaier Group, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto mondială și un important angajator în România, anunță deschiderea unei noi companii în România. Noua societate comercială, care va avea sediul în Timișoara, continuă strategia de dezvoltare a grupului german Dräxlmaier în România, inițiată în 2013 prin extinderea fabricilor de la Brașov și Satu Mare. Noua companie, care se numește Sisteme de Productie Cablaje SRL, va deschide și un punct de lucru la Pitești, unde vor fi produse piese de schimb și cablaje pentru unul dintre cei mai mari constructori de mașini din lume. În următoarea perioadă, noua fabrică va recruta aproximativ 500 de specialiști.

”Decizia de extindere a grupului Draexlmaier în România este firească în contextul experienței pozitive pe care o avem aici de peste 20 de ani. Grupul nostru operează într-o piaţă extrem de complexă din industria auto şi, prin urmare, trebuie să rămână competitiv și, în același timp, să mențină aceleași standarde înalte de calitate. Specialiștii din România sunt cei care au demonstrat, în repetate rânduri, că investițiile grupului merită să fie direcționate aici. Suntem convinși că și această nouă companie va confirma încă o dată calitatea profesională și umană a specialiștilor români și că succesul ei va fi cel puțin egal cu al altor companii din grup, deschise recent și în alte țări din lume,” a declarat domnul Peter Wocheslander, directorul companiei Sisteme de Productie Cablaje SRL. În prezent, în cele 5 fabrici Draexlmaier existente în România lucrează peste 14.000 de angajați, compania plasându-se printre cei mai mari angajatori din domeniul auto din România. Doar în anul 2013, Draexlmaier a creat 1.500 de noi locuri de muncă prin extinderea facilităților de producție de la Brașov și Satu Mare.
Grupul Dräxlmaier şi-a început activitatea în România în anul 1993 prin fabrica din Piteşti, iar în prezent are peste 14.000 de angajaţi în cele 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. În Piteşti, complementar cu activităţile de producţie, a fost dezvoltat şi un important centru de dezvoltare în domeniul ingineriei şi IT, care acordă suport nu numai companiei locale, dar şi întregului concern. Grupul Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari angajatori din economia locală şi livrează produse şi servicii, din România, producătorilor de automobile din întreaga lume.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI