Cauţi un loc de muncă? ANOFM organizează pe 14 aprilie Bursa Locurilor de Muncă în Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în data de 14 aprilie, Bursa Generala a Locurilor de Muncă.

Evenimentul face parte din seria actiunilor desfasurate de catre Reţeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeana în perioada 4-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”. În judeţul Argeş, Bursa Locurilor de Muncă va fi organizată în Piteşti, la Sala Sporturilor, în Câmpulung, la sediul A.L. Câmpulung şi în Curtea de Argeş, la sediul A.L. Curtea de Arges.

Bursa Generala a Locurilor de Munca se va desfasura în 88 de locatii la nivelul tuturor celor 41 de agentii judetene si cea a municipiului Bucuresti si se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

Obiectivele acestei iniţiative sunt de a realiza un contact cu un numar cât mai mare de angajatori, de a întreţine un dialog între Serviciile Publice de Ocupare şi de a creşte gradul de conştientizare a problemelor legate de ocuparea forţei de munca. De asemenea, se urmareste cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existând posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here