Cornel Cătălin Bulf, fost secretar de stat și actual secretar general al Partidului Mișcarea Populară, mesaj de susținere a candidatei Adriana Popa la Primăria comunei Aninoasa:

O susțin pe Adriana Popa la Primăria comunei Aninoasa, deoarece am convingerea că, prin proiectele pe care le propune, prin expertiza sa și prin determinarea pe care le are, va reuși să reconstruiască această comună. Aninoasa trebuie să devină o comună demnă de Uniunea Europeană, iar eu cred în puterea Adrianei Popa, pe care o susținem atât eu, cât și Partidul Mișcarea Populară, de a moderniza și a aduce această comună pe drumul civilizației și prosperității, desăvârșind potențialul pe care îl are.

Cred în reușita Adrianei Popa, deoarece candidata noastră iubește locul în care trăiește, fiind născută și crescută în comuna Aninoasa, pe când contracandidatul ei este un navetist care și-a făcut mutație chiar înainte de alegeri! De fapt, frâiele comunei vor fi ținute tot de fostul primar, care va ocupa funcția de administrator al localității. Dacă votați PSD, totul va rămâne la fel, nu se va schimba absolut nimic! Eu cred că cetățenii comunei Aninoasa nu trebuie să se mai lase păcăliți și nădăjduiesc sincer că vor veni la vot și vor lua decizia corectă.

Dragi locuitori ai comunei Aninoasa, aveți o nouă șansă să luați decizia corectă în localitatea dumneavoastră, o șansă pentru viitor, o șansă la bunăstare pentru voi și copiii voștri, locuri de muncă, utilități, o administrație transparentă și eficientă, iar singurul om care vă poate conduce la toate acestea, în acest moment, este Adriana Popa!
Veniți la vot pe 27 iunie și demonstrați că vă doriți ca localitatea dumneavoastră să fie o comună europeană, civilizată, un loc în care să fii mândru că locuiești! Aninoasa are nevoie de un primar tânăr, un primar competent! Aninoasa are nevoie de Adriana Popa!
Votați POZIȚIA 5 pe buletinul de vot”.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Argeș – CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR.3 ARGEȘ, CUI Mandatar Financiar 51210007 – executat de SC Editura Realitatea Argeșeană SRL

Comments

comments