Sărbătorile Argeşului şi Muscelului – campanie pe faţă a PSD.

La prima conferinţă după fuziunea PMP – UNPR, Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, şi-a declarat nemulţumirea faţă de prezenţa „prea agresivă” a parlamentarilor PSD la Sărbătorile Argeşului şi Muscelului.

În opinia liderului PMP Argeş, Sărbătorile Argeşului şi Muscelului sunt de fapt o campanie pe faţă a PSD şi ar trebui numite „Sărbătorile PSD-ului şi ale Simonei Bucura Oprescu”. Cătălin Bulf este nemulţumit de faptul că deputatul Simona Bucura Oprescu este prezentă „în prim plan” la toate evenimentele organizate cu această ocazie, declarând că în mod normal ar trebui să fie prezenţi, în prima linie, consilierii judeţeni, şi nu  parlamentarii.

Parlamentarii PSD: Simona Bucura Oprescu, Șeban Valeca și Radu Vasilică s-au înghesuit la poze la evenimentele desfășurate la Câmpulung și nu numai…

„Sărbătorile Argeşului şi Muscelului ar trebui numite „Sărbătorile PSD-ului şi ale Simonei Bucura Oprescu. Nu este normal ca PSD-ul să îşi facă campanie cu un asemenea eveniment. În mod normal ar trebui să fie prezenţi consilierii judeţeni. Parlamentarii nu au ce să caute şi să poletizeze un astfel de eveniment. Da, dacă vin cu bani de la Guvern pentru a sponsoriza acest eveniment nu am nimic împotrivă, dar să fii doar la poză nu mi se pare în regulă. Repet, pot să participe toţi parlamentarii, dar nu să urce pe scenă, ci să privească şi ei ca orice cetăţean. Nu am nimic cu doamna deputat, dar văd că mai nou, nimfa PSD a devenit și muza Consiliului Judeţean. Iar dacă în PSD se mai găsește câte un Apollo, nu am văzut niciun consilier județean baudelairean însetat de muze”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Comments

comments