Cătălin Bulf, preşedinte MP Argeş: PSD-ul vrea ca România să revină la Monarhie, pentru ca baronii lor să-şi pună la adăpost averile

0
304

“PSD-ul, partidul care s-a opus întoarcerii Regelui Mihai în ţară, imediat după ’89, vrea, mai nou, ca România să revină la Monarhie”.

 

Prezent joi seara la emisiunea “Dezbaterea”, de la Argeş TV, preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, a făcut o dezvăluire în premieră: “PSD-ul, partidul care s-a opus întoarcerii Regelui Mihai în ţară, imediat după ’89, vrea, mai nou, ca România să revină la Monarhie”.

“PSD-ul a realizat că nu poate să mai obţină niciodată funcţia de preşedinte al României, dovadă că în ultimele trei mandate au pierdut alegerile prezidenţiale: de două ori în faţa lui Traian Băsescu, iar acum în faţa lui Iohannis. Asta, deşi, au câştigat alegerile parlamentare. Tocmai de aceea s-au gândit să suţină ca România să revină la Monarhie, exact ca în Anglia, unde nu regina conduce, ci partidul aflat la guvernare. Pentru că PSD-ul nu este un partid de stânga, aşa cum se defineşte, ci este partidul celor mai bogaţi români, iar odată instalată Monarhia, baronii lor îşi văd averile puse la adăpost”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele MP Argeş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here