Cătălin Bulf, la Colegiul Județean al PMP Argeș: Pensiile speciale pentru aleșii locali sunt un furt din banul public

1,103 views

Vineri, 27 iulie 2018, la hotelul Ramada din Pitești, a avut loc Colegiul Județean al Partidului Mișcarea Populară Argeș. Ședința a fost coordonată de președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, alături de secretarul general al PMP Argeș, Eduard Ștefan Dima, Mariana Butnaru, președinta Organizației de Femei a PMP Argeș și președinta Organizației de Tineret a PMP Argeș, Elena Raluca Nica. La Colegiul Județean au fost prezenți toți consilierii locali din județ.

În cadrul ședinței s-a discutat despre campania ”Alegem primarul în două tururi”, campanie prin care PMP îşi propune strângerea a peste 1 milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin. Acțiunile vor continua până la 1 octombrie.

Cătălin Bulf a vorbit și despre proiectul de lege pe care PMP îl va depune în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale ale aleșilor locali: primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii judeţene. ”Pensia trebuie să fie rezultatul contribuției la sistemul public de asigurări sociale. Toţi cetăţenii trebuie să primească pensii în funcţie de contributivitate. Vrem să eliminăm toate pensiile speciale pentru aleșii locali, deoarece le considerăm un furt din banul public”, a precizat președintele Cătălin Bulf.

Tot în cadrul Colegiului Județean, Mihai Ciobanu, fost director al uzinei ARO, a fost numit președinte interimar al filialei PMP Câmpulung.

De asemenea, consilierul județean Eduard Ștefan Dima a fost numit președinte interimar al Ligii Aleșilor Locali ai PMP Argeș.

Comments

comments