”Județului Argeș i se face o nedreptate prin faptul că nu este mai bine reprezentat pe hărțile turistice sau inclus în circuite, este un județ care suferă de pe urma unei promovări deficitare”, transmite Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat pentru Camera Deputaților.

”Mi-am propus o abordare strategică a acestei resurse pe care o consider insuficient exploatată. În primul rând trebuie să asociem fiecărui obiectiv publicul țintă și să dezvoltăm mijloacele prin care informațiile să ajungă la părțile interesate cu oferte turistice adaptate. Într-o primă etapă, voi stabili care sunt măsurile necesare pentru armonizarea intereselor și voi asigura coerența comunicării între autoritățile de la nivel de județ și operatori din domeniu.

Astfel, primordiale în acest moment sunt:
– comunicarea eficientă a produsului turistic existent, cu accent pe balnear și rural;
– dezvoltarea unor obiective noi, chiar dacă inițial vor fi schițate ca proiect – precum o pârtie de ski în zona Bâlea Lac;
– promovarea județului Argeș ca un cumul de obiective turistice variate, o imagine unitară a județului care să surprindă esența frumuseților acestuia”, declară Cătălin Bulf, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.

Material realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PMP – Organizatia Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

Comments

comments