Cătălin Bulf: ”Digitalizarea României va aduce o creștere a PIB-ului cu 42 de miliarde de euro”

0
110

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat la Camera Deputaților, a declarat că o investiție în digitalizare de 1,5-2 miliarde de euro va aduce o creștere a PIB-ului României de 42 de miliarde de euro.

”PMP vine cu soluții și cu propuneri legislative care să apere interesele economice ale României și ale antreprenorilor români. Digitalizarea este unul dintre proiectele PMP. Când vorbesc despre digitalizare, vorbesc despre cel mai puternic motor de dezvoltare și progres economic al României în următorii 5 ani. O investiție în digitalizare, între anii 2021 – 2025, de 1,5 – 2 miliarde de euro va duce la o creștere a PIB-ului României cu 42 de miliarde de euro.

Niciun proiect economic nu a fost atât de eficient pentru a crește calitatea vieții și PIB-ului României. De ce este necesar? Migrația creierelor în România a început acum 30 de ani, iar forța de muncă super calificată este puțină. Prin digitalizare reușim să folosim la maximum forța de muncă calificată în România. Prin digitalizare se va realiza debirocratizarea atât a statului, cât și a firmelor private. Prin digitalizare, într-o oră, pot să obțin rezultatul unei cereri care, astăzi, vine în 3-4-5 luni. Prin digitalizare, lanțurile de producție vor deveni neliniare. Automat, calculatorul va da furnizorul de produse cel mai ieftin, dar și piața de desfacere cu cel mai mare profit.
Astfel, 2 miliarde de euro, din care 1,5 miliarde de la Uniunea Europeană și 500 de la statul român, investite în digitalizare între 2021 – 2025, va duce la creșterea PIB-ului României cu 42 de miliarde de euro”, declară Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat la Camera Deputaților.

Material realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PMP – Organizatia Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here