Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a vorbit la Digi 24 Craiova despre programul de guvernare al partidului pe care îl conduce şi despre necesitatea ca românii şi argeşenii să voteze pentru prima dată o listă completă fără oameni corupţi. “PMP Argeş vine în faţa electoratului cu prima listă complet curată, necompromisă de probleme penale şi devine astfel singurul partid care respectă dorinţa românilor care au ieşit în stradă să ceară reformarea clasei politice”, a punctat Cătălin Bulf.

Într-un schimb de replici cu reprezentantul USR, Cătălin Bulf a punctat foarte bine când a adăugat că nu vrea să atace, ci mai degrabă să construiască şi să le propună argeşenilor lucruri concrete, însă nu poate să rămână indiferent la faptul că domnul Dacian Cioloş se dă cel mai tehnocrat dintre tehnocraţi în condiţiile în care la acest moment este asumat culmea de două şi nu un singur partid, şi anume USR şi PNL.

“Obiectivul nostru este în continuare unirea cu moldova. Rămâne un obiectiv mai îndepărtat dar rămâne cel mai important obiectiv totuşi. Pentru judeţul Argeş, obiectivul este un scor electoral care să ne ajute să obţinem un senator şi doi deputaţi iar pentru asta venim în faţa electoratului cu legi şi propuneri legislative concrete pe sănătate, infrastructură, locuri de muncă, învăţământ, administraţie. Legat de celelalte partide care se luptă să îşi facă reclamă propunându-l pe domnul Cioloş, aş fi dorit să nu vad o inşiruire de propuneri călduţe denumite generic program de guvernare. Mai concret era să spună că începem de aici un lucru şi îl finanţăm de aici. Nu văd asta la Cioloş. Îl văd deja transformat în politician. Nu e tehnocrat. Să îşi asume. Cum să aparţii la două partide la PNL şi USR care îl propun deja pe domnul Cioloş premier, şi tu să te mai înfăţisezi încă lumii ca tehnocrat, cât de naivi ne crede? Personal cred că cel mai bun premier pe care l-ar putea avea România este Traian Băsescu, dată fiind experienţa incontestabilă în fruntea statului şi a unor instituţii cheie”, a spus Cătălin Bulf, candidat la Camera Deputaţilor, pozitia şapte pe buletinul de vot.

Comments

comments