Partidul Mișcarea Populară are un plan bine stabilit pentru județul Argeș. Potrivit candidatului PMP Argeș pentru Camera Deputaților, Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei, scopul primordial este transformarea acestuia într-un județ puternic industrializat, în special orașele Pitești, Mioveni, Ștefănești, Topoloveni. Costești va deveni un oraș agroindustrial și în toată zona de Sud a județului va fi dezvoltată agricultura.

“În zona de Nord vom dezvolta turismul, având în vedere că avem o zonă montană ce trebuie exploatată, cu cei mai înalți doi munți din țară.

Ne dorim realizarea unor pârtii de schi asemenea celor din Austria în zona Cabanei Capra, spre Vârful Moldoveanu. Tot aici am putea veni în sprijinul fermierilor mici și putem dezvolta oieritul și centre de colectare a fructelor.

Îmi doresc ca argeșenii să rămână acasă, să aibă o infrastructură dezvoltată în județ și să se simtă în siguranță, având stabilitatea financiară de care au nevoie”, transmite Cătălin Bulf, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.

Comments

comments