Casa Tanti Maria – delicii culinare după reţete vechi – produse 100% naturale

„Casa Tanti Maria” este un brand argeşean, originar din comuna Stoeneşti, sat Lunca Gârtii, recunoscut în toată ţara pentru produsele tradiţionale făcute cu multă dragoste şi pasiune.

La “Casa Tanti Maria” găsești o gamă variată de produse preparate după rețete tradiționale românești, 100% naturale, fără coloranţi sau conservanţi, preparate la foc de lemne – exact ca pe vremea bunicilor.

Transformate după gust şi preferinţă, bucatele gătite în stil românesc sunt o parte a culturii şi tradiţiilor noastre. Respectăm tradiţia şi am ales că facem produse la care lumea a renunţat din cauza timpului sau pentru că nu mai are răbdare. Chiar dacă e greu, ce facem noi e foarte plăcut, e minunat să vezi că după ce munceşti atât de mult iese ceva extraordinar, cu un gust greu de descris”spun reprezentanţii de la Casa Tanti Maria.

Beneficiară a certificatului “produs montan“, “Casa Tanti Maria” certifică originea montană a materiilor prime folosite, a produsului și a zonei de procesare pentru a proteja patrimoniul gastronomic local al zonelor de munte.

Contact: Mariana Găncilă / Telefon 0754.767.017 / email: casatantimaria@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here