Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că se suspendă activitatea de tratament balnear. Biletele deja eliberate vor fi anulate

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că se suspendă activitatea de tratament balnear. Biletele deja eliberate vor fi anulate. Avand in vedere intrarea in vigoare a Hotararii nr.9/14.03.2020 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta pentru instituirea unor masuri pentru evitarea raspandirii COVID -19 (coronavirus), prin care au fost aprobate recomandarile “Grupului de analiza” ce vizeaza si “restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate in spatii inchise, inclusive cele realizate in sali de tratament balnear, sali de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetic, Sali de jocuri de noroc si cazinouri” si Starea de Urgenta decretata de autoritatile romane, Casa Judeteana de Pensii Arges anunta ca s-a suspendat Contractul de prestari servicii incheiat intre Casa Nationala de Pensii Publice si Sociatatea de Tratament balnear si Recuperare a capacitatii de Munca “TBRCM” pe perioada starii de urgenta din Romania, in toate cele 13 sucursale.

In consecinta, ACTIVITATEA DE ELIBERARE A BILETELOR DE TRATAMENT BALNEAR ESTE SUSPENDATA PE PERIOADA STARII DE URGENTA DIN ROMANIA.

Data reluarii activitatii, va fi comunicata ulterior.

Biletele care au fost eliberate vor fi anulate, urmand ca persoanele carora li s-a eliberat bilet de tratament balnear pentru seria 3 (plecare in 20, 21, 22, 23.03.2020) sa solicite restituirea integrala a contributiei. Aceste persoane vor putea beneficia de un nou bilet de tratament balnear in anul curent daca vor depune o noua cerere si vor solicita o alta perioada. Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor depune pe e-mail sau prin posta.

Datele de contact ale institutiei se gasesc pe site-ul www.cjparges.ro, sectiunea “contact”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here