Casa Judeţeană de Pensii a anunţat repartiţia biletelor de tratament pentru luna mai

Potrivit Casei Judeţene de Pensii, în data de 17 mai 2017 au fost alocate instituţiei 53 de bilete pentru seria 6 si in alte statiuni decat cele aflate in proprietatea CNPP, pentru care s-a finalizat  procedura de achizitie publica. Statiunile in care au fost alocate bilete de tratament sunt: Buzias, Slanic Prahova, Targu Ocna, Caciulata (hotel Traian), Baltatesti, Neptun, Ocna Sugatag.

Datele de prezentare in statiune sunt in perioada 23 –€ 26 mai 2017.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 18 –€ 23 mai  conform planificarii care va fi anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here