Casa Judeţeană de Pensii a afisat repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 4, datele de prezentare in statiune fiind in perioada 21 – 24 aprilie 2017. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 41 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor inregistrate bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 07.04.2017 –  3.04.2017, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 17 bilete nealocate, în urmatoarele statiuni: Amara – 8 bilete, Buzias – 1 bilet, Geoagiu – 1 bilet, 1 mai – 1 bilet si Pucioasa – 6 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia. Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments