Casa de Pensii Argeş repartizează biletele de tratament pentru a doua serie din 2018. Mai sunt locuri disponibile!

0
982

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a doua serie din acest an, cu date de plecare in perioada 6 – 9 martie 2018, a primit 55 de bilete de tratament balnear în staţiunile 1 Mai, Amara, Bala, Covasna, Pucioasa şi Olănesti.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 26 februarie –€ 6 martie 2018, conform planificarii care este anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Au ramas 11 bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in urmatoarele statiuni: Amara –€ 6 bilete, Bala –€ 4 bilete si 1 Mai –€ 1 bilet. Persoanele interesate in obtinerea unui bilet in aceasta serie, se pot adresa la ghiseul Bilete de tratament balnear in perioada 26 februarie –€ 6 martie 2018.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii ianuarie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here