Casa de Pensii Argeş a făcut repartizarea biletelor de tratament pentru seria 7

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 7 din acest an, cu date de plecare in perioada 7 – 10 mai 2018, au fost repartizate un numar de 58 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Moneasa, Pucioasa si Olanesti.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 23 aprilie –€ 27 aprilie 2018. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anuntate telefonic.

Au ramas 3 bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunea Bala.
Persoanele interesate in obtinerea unui bilet in aceasta serie, se pot adresa la ghiseul Bilete de tratament balnear in perioada 23 aprilie –€ 27 aprilie 2018.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here