Casa de Pensii Argeş a afişat repartiţia biletelor de tratament în seria a 12-cea

La sediul Casei de Pensii Argeş s-a afişat vineri repartitia biletelor de tratament balnear  pentru seria 12, datele de plecare fiind 11, 12, 13, 14 si 15 august 2015.

Aceasta poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Au fost alocate automat bilete de tratament balnear in statiunile: 1 Mai, Amara,  Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol si Vatra Dornei. Au ramas bilete nealocate  in statiunile: Bala, Moneasa, Targu Ocna, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada  27 iulie 2015 – 3 august 2015 conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

In  zilele de 4, 5, 6 si 7 august   2015  se vor elibera  biletele nevalorificate  in perioada mai sus mentionata,  in raport de punctajul obtinut de fiecare solicitant care a formulat cerere si a optat pentru seria nr. 12, conform Ordinului   nr. 62/09.02.2015 al CNPP  privind criteriile  de acordare a biletelor de tratament balnear. Persoanele indreptatite  la acordarea biletelor nevalorificate vor fi contactate telefonic.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie  2015  (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.