Casa de Pensii a anunţat repartiţia biletelor de tratament pentru seria 8. Mai sunt locuri libere la staţiune!

0
1054

 

 

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că la sediul institutiei s-a afisat repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 8, datele de prezentare in statiune fiind in perioada 24 – 28 iunie 2017. Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat 330 de bilete de tratament balnear pe baza cererilor inregistrate bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Covasna, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Targu Ocna, Techirghiol si Tusnad.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 12 iunie –€ 19 iunie 2017, conform planificarii care va fi anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Au ramas 10 bilete nealocate, in statiunile Baltatesti, Lacu Sarat, Ocna Sugatag, si Targu Ocna.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here