Casa de Pensii a anunţat repartiţia biletelor de tratament pentru luna iulie

Casa Judeţană de Pensii Argeş anunţă că, la sediul instituţiei, s-a afisat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 11, datele de plecare fiind 24, 25, 26, 27 şi 28 iulie  2016. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olanesti, Ocna Sugatag, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei.

Au ramas bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor  in statiunile: Bala, Lacu Sarat, Moneasa, Ocna Sugatag, Targu Ocna.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 07.07.2016 –€ 14.07.2016, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here