Vineri, 20 martie, la sediul Casei de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear  pentru seria 4, datele de plecare fiind 5, 6,7 şi 8 aprilie  2015. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat bilete de tratament în următoarele staţiuni: Amara, Buziaş, Covasna, Olăneşti, Geoagiu, Pucioasa şi 1 Mai. Au rămas bilete nealocate, nefiind solicitări din partea pensionarilor pentru staţiunea Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face în perioada 23 martie – 30 martie  2015, conform planificării, care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.

În  perioada 31 martie – 03 aprilie se vor elibera  biletele nevalorificate în raport de punctajul obţinut de fiecare solicitant care a formulat cerere şi a optat pentru seria nr. 4 ( 5 aprilie 2015), conform Ordinului   nr. 62/09.02.2015 al C.N.P.P  privind criteriile  de acordare a biletelor de tratament balnear. Persoanele îndreptăţite  la acordarea biletelor nevalorificate vor fi contactate telefonic.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurari sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie  2015 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI