Festivalul de modă “Culorile Toamnei”, eveniment tradițional pentru mișcarea studențească și culturală din Pitești, va fi reluat anul acesta, după o mică sincopă suferită anul trecut, cu ajutorul unor fonduri pe care Casa de Cultură a Studenţilor le-a primit la rectificarea bugetară a Ministerului Tineretului.

Adrian Bughiu, fostul director adjunct al Direcţiei de Tineret şi Sport  Argeş, numit în urmă cu două luni secretar de stat la ministerul Tineretului și Sportului, a anunţat acest lucru în conferința de presă a ALDE de vineri. El a subliniat în mod special că anul acesta au fost alocate fonduri şi pentru instituţii din Argeş, în timp ce anii trecuţi se obișnuia ca județul nostru să fie ocolit la redistribuiri. Concret, suma primită de Casa Studentului Pitești va fi de 103.000 de lei, pe care îi va folosi numai pentru programe şi acţiuni destinate tinerilor.

De asemenea, şi Direcția Județeană de Tineret și Sport a primit 15.000 de lei, tot pentru proiecte de tineret, în plus față de cei 87.000 de lei care reprezintă cheltuielile salariale.

Comments

comments