Casa de Asigurări de Sănătate Argeș va desfășura un nou proces de contractare a serviciilor medicale pe parcursul lunii APRILIE 2022

Furnizorii de servicii medicale care intentioneaza sa intre in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Arges, o pot face in perioada imediat urmatoare, respectiv in luna aprilie a anului in curs, conform prevederilor art. 196 din Anexa 2 la Hotararea de Guvern nr. 696/2021, cu modificarile si completarile ulterioare, existente in vigoare.

Pentru procesul de contractare  fiecare furnizor de servicii medicale, medicamente cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu/ dispozitive medicale sanitare, trebuie sa indeplineasca conditiile privind relatiile contractuale: documente, conditii de eligibilitate, etc. Datele, precum si procedura de desfasurare a procesului de contractare pentru anul 2022, vor fi publicate in presa, pe site-ul institutiei www.casag.ro si la sediul institutiei din bulevardul IC Bratianu, nr. 62, Pitesti.

Pentru furnizorii de servicii medicale care la data de 31.03.2022 se afla in relatie contractuala cu CAS Arges, se vor incheia acte aditionale la contractul existent, pana la 31.12.2022, prin acordul partilor, asigurandu-se, astfel, continuitatea acordarii asistentei medicale.

Pentru furnizorii de servicii medicale cuprinse în cadrul programelor naționale de sănătate se vor încheia contracte în conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr. 423/2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here